Hermann Kft. Fegyvernek

A fegyverneki üzem építése 2005. év végén kezdődött, míg a termelés megindítására 2006. augusztusában került sor. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, ma már két üzemcsarnokban folyik termelés. Az Üzem I. alapterülete 480 

m2, amelyhez 135 m2 szociális helyiségeket is magába foglaló irodaépület tartozik, míg az Üzem II. alapterülete 768 m2, amely egy karbantartó műhelyt foglal még magába. A vegyszerek és veszélyes hulladékok gyűjtésérére 76 m2 alapterületű veszélyeshulladék-tároló és anyagraktár.  A 2012. évben elkészült nyers- és késztermékek tárolására szolgáló 537 m2 alapterületű raktár, amely egy új szociális helyiséget is magába foglal.
 
Üzemben három műszakos munkarendben történik az anyagok felületkezelése, amelyhez három (két lúgos és egy savas) horganyozó-, egy eloxáló-, egy (cink és mangán) foszfátozó, ill. egy elektrokémiai polírozó sor áll rendelkezésre. A termelés irányításában több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek működnek közre.
 
Készséggel állunk meglévő és leendő partnerein rendelkezésére, árajánlat-kéréseiket faxon és e-mailben is eljuttathatják hozzánk, a felületkezelendő anyag rajzával és/vagy pontos méretével, ill. a felületkezelés specifikációjával. Ajánlatainkat rövid határidővel elkészítjük, ill. a minősítésekhez szükséges mintadarabok felületkezelését díjmentesen vállaljuk.