Galvanikus horganybevonat

Galvanikus horganybevonatok készítésére három technológiai sor áll rendelkezésre, amelyből egy sor savas- míg két sor lúgos technológiával működik. A horganyrétegek utókezelésére - mind három sor esetében – kizárólag három vegyértékű krómvegyületeket tartalmazó (ROHS megfelelő) passziválókat (kék, sárga, fekete) alkalmazunk.
 
Savas horganyozó sor: a cink leválasztását gyengén savas elektrolitban végezzük. A bevonat utókezelését kék és sárga passziváló rétegekkel látjuk el, amelyek már teljes mértékben kielégítik az élelmiszer- és autóipar követelményeit is. Szükség esetén lehetőség van úgynevezett vastag (kék) passziváló, valamint lakk alkalmazására is a felületeken, amelyek a korrózióvédelem növelését nagyban elősegítik. Ezek együttes alkalmazása esetén akár 600 órás sópermet-állóságot is el tudunk érni!
 
A technológiai soron a legnagyobb horganyozható méret: 1900 x 950 x 300.
 
Lúgos horganyozó sor I.: a cink leválasztása lúgos (pH ~ 13) közegben történik, két automata üzemmódban működő daru segítségével. A lúgos fürdő egy rendkívül egyenletes szóráseloszlási képet mutat, aminek köszönhetően könnyebb kielégíteni partnereink azon igényét, amely során nem csak a minimális rétegvastagság, hanem a maximális horganyvastagság is elő van írva. A lúgos fürdők a fejlesztéseknek köszönhetően már esztétikai megjelenésükben sem térnek el a savas fürdőktől. A soron, a galvanikusan leválasztott horgany esetében, CrVI mentes kék és fekete passziválásra van lehetőség.
 
A technológiai soron a legnagyobb horganyozható méret: 2900 x 950 x 500.
 
Lúgos horganyozó sor II.: a cink leválasztása lúgos (pH ~ 13) közegben történik, kézi működtetési daruk segítségével, egyenlőre csak függesztett módban, de tervben van egy tömeghorganyozásra alkalmas dob beüzemelése is. A soron alkalmazott lúgos fürdő rendkívül egyenletes szóráseloszlási képet mutat, aminek köszönhetően könnyebb kielégíteni partnereink azon igényét, amely során nem csak a minimális rétegvastagság, hanem a maximális horganyvastagság is elő van írva. A teljesen új fejlesztésű fürdő nem csak eléri, de meg is haladja a savas fürdőktől megszokott fényességet. A galvanikusan leválasztott horganyréteg védelmére ROHS megfelelő, sárga és fekete passziválás alkalmazható.
 
A technológiai soron a legnagyobb horganyozható méret: 1350 x 850 x 350.
 
A horganybevonat az ipar sok területén használható, például: gépipar, építőipar, autóipar stb.
 
Készséggel állunk meglévő és leendő partnerein rendelkezésére, árajánlat-kéréseiket faxon és e-mailben is eljuttathatják hozzánk, a felületkezelendő anyag rajzával és/vagy pontos méretével, ill. a felületkezelés specifikációjával. Ajánlatainkat rövid határidővel elkészítjük, ill. a minősítésekhez szükséges mintadarabok felületkezelését díjmentesen vállaljuk.